Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑΜΕ!

Αν και είμαστε "ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΙΟ", και εμείς δεν σερβίρουμε τεχνολογία και τα σχετικά παρά μόνο τσιπουράκι, κρασί, ρετσίνα, ΟΛΑ ΣΠΙΤΙΚΑ, συνοδευόμενα από τους καλύτερους μεζέδες αλλά και κύρια πιάτα, κάναμε δειλά δειλά την εμφάνισή μας και στο διαδίκτυο για την καλύτερή σας ενημέρωση.
Οι φωτογραφίες δεν μπορούν βέβαια να απεικονίσουν τέλεια το χώρο μας, αλλά σίγουρα σας δίνουν μια ιδέα για το πώς είναι!Α, και μη βιαστούν κάποιες "πεθερές" να κρίνουν τα στραβά κάδρα.
Σκόπιμα τα βάλαμε έτσι, κατά πως τα έβαζε και ο κάθε παλιός "κάπελας"!
Στραβά για "γούρι και για το κακό μάτι"!
Για φέτος λοιπόν, 2009-2010, είπαμε να οργανωθούμε λίγο καλύτερα, για να μείνετε και εσείς ακόμα περισσότερο ευχαριστημένοι.
Εχουμε και λέμε!
Καλό φαί, μεζέδες, καλό κρασί, αλλά αυτά δεν πάνε μόνα!
Συνοδεύονται από καλό τραγούδι και, δεν ενοούμε τραγούδι ότι κι ότι!
Τραγούδια Λαικά, Ρεμπέτικα και Σμυρνέικα, ότι καλύτερο μας έδωσε η χρυσή πραγματικά δισκοθήκη του χθες θα σας συντροφεύουν καθώς θα απολαμβάνετε τα "καλούδια" (όπως λέγαν κι οι παλιοί) που παραγγείλατε!
Για να το κάνουμε αυτό ακόμα καλύτερο, θα έχουμε τακτικά και ζωντανά αφιερώματα σε κάποιους μεγάλους δημιουργούς της ΙΣΤΟΡΙΑΣ του τραγουδιού μας.
Σας περιμένουμε όλους στο "ΚΑΠΗΛΕΙΟ" στα Μουδανιά!
Στην Υγειά σας!

2 σχόλια:

ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ είπε...

Ευχόμαστε στους συντελεστές ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ,και καλές δουλειές!
Θα σας επισκεφθούμε "λίαν συντόμως"!

tseligas είπε...

Καλώς ήρθατε. Και είμαστε σίγουροι πως εκτός από τους καταπληκτικούς μεζέδες και όχι μόνο που πιστεύουμαι πως σερβίρετε, θα μας ....σερβίρετε καιε σώ ότι καλίτερο θα έχει η ...η κουζίνας σας.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ